Angela Cașcaval

MANAGER DE PROIECT Expert în management și implementarede proiecte cu finanțare nerambursabilă, cu experiență de peste de 20 ani.

Bogdan Dogar

COORDONATOR DE PROIECT Experienta profesionala s-a acumulat specializat, pe coordonare de echipe pentru scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, experienta antreprenoriala, ocupand functia de administrator al firmei SC BRAVIA CONSULTING SRL, cu acelasi profil de activitate.

Inna Bîzdîga

ASISTENT DE PROIECT Experiență profesională de peste 10 ani în domeniul economic, voluntariat în diverse proiecte europene, comunicabilă,sociabilă,responsabilă.

Liviu Stanciu

ASISTENT DE PROIECT Experiență în scrierea și implementarea de proiecte smart city, proiecte cu finantare europeană, expert tehnic în proiecte Horizon 2020, expert local în proiecte URBACT, expert elaborare strategie Alba Iulia Smart City; experiență în PR și comunicare, web design, blogging, marketing digital, Facebook&Google Ads, social media și design grafic

Mircea Morari

Expert Local Peste 10 ani de experiență în administrația publică locală, coordonarea consiliului local, inclusiv în domeniului serviciilor publice studii în științe politice administrare publică.

Cristina Eseanu

EXPERT LOCAL CU ATRIBUȚII ÎN SERVICII PUBLICE DIGITALE Experiență în administrația publică locală ca expert fonduri nerambursabile (scriere, depunere, implementare și raportare proiecte) începând cu anul 2015. Activități în proiecte care vizează modernizarea infrastructurii de mobilitate, iluminat public și gestionare a deșeurilor în Alba Iulia. Studii în domeniul științe politice. Stăpânire fluentă a limbilor franceză și engleză.

Vitalie Sorocan

Expert Local Peste 10 ani de experiență în calitatea de manager al serviciului local de alimentare cu apă, experiență în elaborarea și implimentarea în proiecte cu finanțarea nerambursabilă.

Nicolae Neag

EXPERT IT Experiență de aproape 10 ani în scriere, depunere și implementare de proiecte cu finanțare nerambursabilă, în domenii precum: tehnologii smart, infrastructură, turism, cultură, energie,, patrimoniu. Experiența raportată la proiectul de față se poate rezuma astfel: manager proiect de implementare a unui sistem de realiatate augmentată la un muzeu din Alba Iulia; responsabil creare și încărcare conținut pe platforma din spatele aplicației smart e-Alba Iulia; promovarea proiectelor de mobilitate ale municipiului, care au și componente smart;

Rodelia Vasilcov

EXPERT LOCAL Peste 20 de ani experiență în administrația publică locală,experiență și implementarea proiectelor cu finanțarea nerambursabilă.

Dana Naghiu

RESPONSABIL FINANCIAR Experiență profesională, de peste 20 de ani în domeniul economic și financiar, acumulată în diferite domenii de activitate. În ultimii șase ani, activitatea de Responsabil Financiar pe proiecte cu fonduri nerambursabile, mi-a oferit noi provocări și oportunități, în lucrul cu o diversitate mare de programe de finanțare.

Alexandra Crisan

EXPERT LOCAL CU ATRIBUȚII ÎN EDUCAȚIA DIGITALĂ Experienta de peste 7 ani în accesarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, în cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, proiecte care abordează și componenta de educație. Din 2019 sunt coordonatorul unui proiect de construire Grădiniță cu program prelungit în Alba Iulia, pe care o dorim construita smart, la standarde europene. Absolventă a Facultății de Construcții din Cluj-Napoca, domeniul Inginerie și management.

Flaviu Buta

EXPERT LOCAL ATRIBUȚII ÎN GUVERNARE LOCALA INTELIGENTA Experienta in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, acumulata incepand cu anul 2017. Totodata, am ocupat poziții de director general in societati comerciale, avand in atributii managementul general al activitatilor, cu toate aspectele particulare determinate de specificul profilului de activitate.

Adrian Paladi

EXPERT ILUMINAT PUBLIC Activez de peste 15 ani în domeniul distribuției energiei electrice în instalațiile medii și joasă tensiune

Carolina Chiosa

COORDONATOR FINANCIAR Experiența profesională,în domeniul economic și financiar, în calitate de contabil , în organizații comerciale și organizații non-comerciale de 20 ani și în proiecte cu finanțare nerambursabilă de 7 ani.

Alina Bucatari

EXPERT LOCAL EDUCAȚIE Experieță în domeniu de peste 7 ani, cu Licență și Master în Științe ale Educației.

Vsevolod Ursache

EXPERT LOCAL BUSINESS Experiență ăn domeniu economiei, finanțe, fiscal-vamal, construcții (SFS, SD. Drumuri,etc.)

Cornel Oargă

EXPERT ILUMINAT Lucrez de peste 20 de ani în domeniul distribuției energiei electrice, în special pe probleme de mentenanta și constructii-montaj în instalații de medie si joasa tensiune.

Claudiu Nemeș

EXPERT MOBILITATE Am terminat facultatea în domeniul ingineria transporturilor, am o experienta în domeniul construcțiilor de autostrăzi fiind angajat la firma Strabag. Am coordonat echipe de lucru în domeniul privat în departamentul mecanic.

Sebastian Baeșan

EXPERT IT Expertiză de peste 12 ani în domeniul elaborării și implementării de proiecte finanțate din fonduri nerambursabile, peste 20 de ani în domeniul asociativ și dezvoltare comunitară respectiv studii și experiență de peste 8 ani în domeniul platformelor IT.

Dumitru Zosim

EXPERT IT Tânăr specialist în domeniul Web si echipamentelor Smart cu studii în domeniul Informaticii și Economiei; Experiență în programarea Web;